Ylivieskan kaupunki, Liikenneturva ja poliisi etsivät mopoilun turvallisuudessa esimerkillisiä, vastuunsa kantavia huoltajia palkittavaksi

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

Ylivieskan kaupunki, Liikenneturva ja poliisi etsivät mopoilun turvallisuudessa esimerkillisiä, vastuunsa kantavia huoltajia palkittavaksi 1
KUVITUSKUVA. Kuva: Poliisi

YLIVIESKA

Ylivieskan kaupunki, Liikenneturva ja poliisi etsivät mopoilun turvallisuudessa esimerkillisiä vastuunsa kantavia huoltajia palkittavaksi. Etsintäkuulutus on voimassa kesä-heinäkuun 2021. Asiasta kertoo Oulun poliisilaitos.

Poliisin ja kaupungin yhteistyö mopoilusta aiheutuvien häiriöiden vähentämiseksi jatkuu.
Kesä- ja heinäkuussa poliisi etsii Ylivieskan kaupungista sellaisia mopoilevan lapsen vanhempia tai huoltajia, jotka ovat esimerkillisellä tavalla kantaneet vastuunsa mopoilun turvallisuudesta ja häiriöttömyydestä.

Ilmianna tuntemasi vanhempi tai huoltaja, jonka tiedät esimerkiksi seuraavan ja varmistavan lapsensa mopon kunnon laillisuutta tunnollisesti ja säännöllisesti. Voit ilmiantaa myös itsesi, jos voit osoittaa esim. tehneesi toimenpiteitä, joiden ansiosta mopoileva huollettavasi on omaksunut oikeanlaisen asenteen liikenteessä.

Ylivieskan kaupunki, Liikenneturva ja Poliisi yhdessä valitsevat ilmoitetuista kandidaateista parhaat, jotka palkitaan Liikenneturvan ja kaupungin lahjakorteilla. Palkittuja voidaan esitellä mediassa loppukesän aikana, mikäli he antavat siihen suostumuksensa.

Ilmiannon voit tehdä 31.7.2021 mennessä sähklpostiosoitteeseen lahipoliisi.jokilaaksot.oulu@poliisi.fi 

Turvallista ja häiriötöntä mopoilukesää kaikille! Toivottaa Oulun poliisilaitos.

Lähteenä: Poliisi