Yksi henkilö vangittu Nurmeksen murhan yritykseen ja tuhotyöhön epäiltynä

Jaa tämä julkaisu:

NURMES

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tänään vanginnut noin 50-vuotiaan joensuulaismiehen todennäköisin syin epäiltynä Nurmeksessa 12.8.2020 tapahtuneesta murhan yrityksestä ja tuhotyöstä. Vangittu mies otettiin kiinni tapahtumapaikalta keskiviikkoiltana.

Poliisi sai keskiviikkona 12.8.2020 klo 20.16 aikaan hätäkeskuksen kautta ilmoituksen Nurmeksen taajaman alueelta. Ilmoituksen mukaan mieshenkilöä on lyöty teräaseella. Poliisin ja pelastuslaitoksen yksiköiden mentyä paikalle ilmeni että tapahtumapaikalla rivitalon pihassa oleva asianomistajan auto on tulessa. Asianomistajalla oli kehossaan useita teräaseella tehtyjä vammoja.

Esitutkinnan perusteella tekoa voidaan epäillä suunnitelluksi ja tällä perusteella rikosnimike on murhan yritys. Tapauksen rikosnimikkeitä tarkastellaan esitutkinnan edetessä. Poliisi epäilee, että rikoksesta epäilty on seurannut asianomistajaa ennen tapahtumaa. Poliisi pyytää ihmisiltä edelleen havaintoja sinisen Mitsubishi Carisma -henkilöauton liikkeistä Nurmeksesta keskiviikon 12.8.2020 ajalta.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *