Virolaismies ajeli yli kahden promillen humalassa Kalajoella kuorma-autolla, jossa oli puoliperävaunu kiinni

Jaa tämä julkaisu:

KALAJOKI

Virolaisen, noin 50-vuotiaan miehen epäillään kuljettaneen kuorma-auton ja puoliperävaunun yhdistelmää 2.17 o/oo humalassa. Rikos tapahtui Kalajoella Valtatie 8:lla to 13.8.20 n. klo 13.20.

Valveutunut kansalainen oli kiinnittänyt huomiota em. yhdistelmän epävarmaan ajoon ja todettuaan autoilun vaaralliseksi päätti hän ilmoittaa havainnoistaan poliisille. Kyseinen yhdistelmä oli tulossa pohjoisen suunnasta Kalajoen suuntaan, kun Isonsillan tietyömaalla yhdistelmä oli ajanut pitkän matkaa nojaten sillankaiteeseen. Lopulta yhdistelmän kuorma-auton oikea sivupeili oli osunut valaisinpaaluun. Tämän jälkeen yhdistelmä oli ajanut Kalajoen keskustassa olevan huoltamon pihaan, jossa poliisi puhallutti kuljettajan.

Epäilty kiisti alustavassa puhuttelussa kuljettaneensa yhdistelmää. Poliisin putkassa nukuttu yö virkisti muistia, ja aamulla epäilty tunnusti kuljettaneensa yhdistelmää humalassa. Mies on vapautettu ja hänelle on annettu ns. pikahaaste syyttäjän toimesta. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *