Viisi rattijuoppoa jäi kiinni Turussa, kolme puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat ja kaksi ajeli huumepäissään, lisäksi nuori nainen kaahasi korttinsa hyllylle

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

TURKU

Perjantaina 5.6.2020 n 11.30 aikaan poliisille ilmoitettiin Turussa Hämeentiellä Turun keskustan suuntaan hurjaa vauhtia ajavasta henkilöautosta. Muutaman minutin kuluttua tuli uusi kansalaisilmoitus samasta autosta, kyseinen auto oli ajanut parkkiin Varissuon liikekeskukseen ja kuljettaja oli vaikuttanut päihtyneeltä. Liikekeskuksen luota tavattiin kyseinen ajoneuvo ja sen kuljettaja, vuonna 1976 syntynyt mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli 1,49 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Veren alkoholipitoisuuden lopullinen tulos selviää verikokeiden tulosten valmistuttua.


Perjantaina 5.6.2020 klo 20.10 aikaan poliisipartiolle ilmoitettiin Turussa Kataraistentiellä epävarmasti liikkuneesta henkilöautosta. Paikalle mennyt poliisipartio tapasi ajoneuvon kuljettajaksi epäillyn miehen eräästä liikehuoneistosta. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli 1,01 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Veren alkoholipitoisuuden lopullinen tulos selviää verikokeiden tulosten valmistuttua.


Perjantaina 5.6.2020 klo 20.30 aikaan poliisipartio pysäytti ajoneuvon tarkastukseen turussa Konradinkujalla. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1979 syntynyt mies, jolla ei ollut minkäänlaista ajo-oikeutta. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Miehen kuljettama auto oli lisäksi määräaikaiskatsastamaton ja poistettu liikennekäytöstä.


Lauantaina 6.6.2020 klo 00.05 poliisipartio pysäytti Turussa Pitkämäen kadulla henkilöauton tarkistukseen. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1998 syntynyt mies. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.


Lauantaina 6.6.2020 klo 02.45 aikaan poliisipartio oli ajossa Turussa Kakskerrantiellä. Poliisipartiota vastaan ajoi henkilöauto ylinopeudella. Ajoneuvolle mitattiin nopeudeksi 100 km/h alueella, missä nopeusrajoitus oli 50 km/h. Ajoneuvoa kuljettanut vuonna 2002 syntynyt nuori nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


Lauantaina 6.6.2020 klo 03.20 poliisille ilmoitettiin, että Kaarinassa Paraistentien ja Uudenmaantien risteyksessä oli henkilöauto ajanut päin liikennevalotolppaa ja ajoneuvonkuljettaja oli poistunut jalan pois paikalta. Poliisipartio tavoitti lähimaastosta vuonna 1998 syntyneen miehen ja hän kertoi ajaneensa autoa. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli 1,03 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde ja teksti: Poliisi