Varastetulla autolla ajellut rattijuoppo törmäsi jalankulkijaan kovassa humalassa Mäntässä – jalankulkija loukkaantui vakavasti

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

MÄNTTÄ

Poliisi sai tehtävän 4.4. noin kello 02.00 Mäntän Erämiehentielle, jossa oli tapahtunut liikenneonnettomuus, kertoo Sisä-Suomen poliisilaitos.

Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että kaksi henkilöä olivat olleet kävelemässä Erämiehentiellä, kun takaapäin ajanut ajoneuvo oli törmännyt toiseen jalankulkijaan. Jalankulkija oli paiskautunut ajoneuvon konepellin ja tuulilasin kautta auton yli ja jäänyt maahan makaamaan. Toinen jalankulkijoista oli ennättänyt hypätä tien sivuun. Törmäyksen jälkeen ajoneuvo oli jatkanut matkaansa. Törmäyksessä vakavasti loukkaantunut jalankulkija toimitettiin sairaalahoitoon. 

Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni liikenneonnettomuuden takia ja hänen osuuttaan tapahtumiin selvitetään. Kiinniotetun epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeään vammantuottamiseen, moottorikulkuneuvon käyttörikokseen, huumausainerikokseen ja näpistykseen. 

Lähteenä: Poliisi