Varas oli varkaissa varastetulla pyörällä Mikkelissä – yritti murtautua omakotitaloon

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

MIKKELI

Tapaus sattui perjantain vastaisena yönä. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeän varkauden yritykseen. Epäiltyä epäillään myös varkaudesta pyörän osalta. Suomessa omaisuusrikoksen tutkintanimike on aina törkeä, jos epäilty rikos kohdistuu asuttuun rakennukseen, tässä tapauksessa asuttuun omakotitaloon.

Itä-Suomen poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana Etelä-Savossa tapahtunut epäilty törkeä omaisuusrikoksen yritys, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.

Itä-Suomen poliisi kertoo poliisin saaneen perjantain 20. lokakuuta vastaisena yönä Hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan omakotitalon katolla on joku. Partio löysi kyseisen omakotitalon pihasta lymyilemästä mieshenkilön, jonka hallusta löytyi murtovälineitä.


Partion tekemissä tutkimuksissa heille ilmeni, että asunnon katolla olevaa, välikatolle johtavaa luukkua oli vaurioitettu. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeän varkauden yritykseen. Miehen epäillään syyllistyneen myös varkauteen, sillä hänen epäillään tulleen tapahtumapaikalle anastetulla sähköpyörällä.

Suomessa omaisuusrikoksen tutkintanimike on aina törkeä, jos epäilty rikos kohdistuu asuttuun rakennukseen, tässä tapauksessa asuttuun omakotitaloon.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -