Vapun aikana 25:n kaaharin ajokortit hyllylle Itä-Uudellamaalla – myös kortittomia kuljettajia jäi useita kiinni

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

Vapun aikana 25:n kaaharin ajokortit hyllylle Itä-Uudellamaalla - myös kortittomia kuljettajia jäi useita kiinni 1
KUVITUSKUVA. Kuva: Poliisi.

ITÄ-UUDENMAAN POLIISILAITOKSEN ALUE

Liikennepoliisisektorin partioilla riitti viime viikolla työnsarkaa Itä-Uudellamaalla, kun kaasujalkaa painettiin taas urakalla, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitos tiedotteessaan.

Vappuaattona poliisin haaviin jäi seitsemän kuljettajaa, joiden epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja piittaamattomuuteen liikenneturvallisuutta kohtaan. Lisäksi muutamille kuljettajille mitattiin lievempiä ylinopeuksia ja liikenteestä tavattiin myös kortittomia kuljettajia. Partiot osallistuivat myös vapun yleisen järjestyksen ja turvallisuuden valvontaan.

Liikennepoliisisektorin partiot mittasivat vappupäivänä järjestetyssä kokoontumisajossa kovia nopeuksia noin parillekymmenelle kuljettajalle. Koko päivän aikana 12 kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

–  Tämän lisäksi kuudelle kuljettajalle mitattiin huimia nopeuksia ja heidän epäillään syyllistyneen vakavaan piittaamattomuuteen liikenneturvallisuutta kohtaan. Lisäksi saldona oli vielä muutamia pienempiä ylinopeuksia, useampia kortittomia kuljettajia ja yksi kuljettajalta tavattu tutkanpaljastin, kertoo komisario Asko Sartanen. 

Lähteenä: Poliisi