Vapaa-ajan asuntoon murtauduttiin Kiteellä – Lisäksi Kiteellä rattijuoppo puhalsi yli kolme promillea

Jaa tämä julkaisu:

2.8 – 6.8 oli murtauduttu Kiteellä Rantaraitilla sijaitsevaan vapaa-ajan asuntoon ja varastoon. Varastosta oli anastettu kaksi polkupyörää; Nishiki 601 -hybridipyörä ja Canyon hiilikuiturunkoinen maantiepyörä sekä Husqvarna 460 -moottorisaha, Stihl-raivaussaha, Makita ja Bosch -sähköporakoneet, uistinlaatikko sekä Fiskars-merkkiset vesuri, puutarhasakset ja oksasakset.

Havainnoista kyseisiin tapahtumiin pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Vapaa-ajan asunnosta oli anastettu Toshiba-merkkinen kannettava tietokone, Electrolux -varsi-imuri, koriste-esineitä ja alkoholjuomia. Teon peittämiseksi myös piha-aluetta kuvannut Uovision Glory 4G -riistakamera oli anastettu.

Torstaina klo 15.50 tavoitettiin Kiteen Puhoksessa Koivikontiellä henkilöauton kuljettaja, joka puhalsi alkometriin roiman lukeman, 3.30 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu kahden miehen nukkuvan käynnissä olevassa henkilöautossa Kiteen Puhoksessa. Poliisipartion saapuessa paikalle auto oli ollut juuri lähdössä liikkeelle.

Lähde ja teksti: Poliisi