Vantaalla vastustettiin poliisia ja ajeltiin kännissä

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

VANTAA

Poliisilaitoksen putkalla kiinniotettu heittäytyi hankalaksi

Vantaa, Kielotie 12, 2.6.2020 klo 16.15

Poliisilaitoksen putkalla poliisilain perusteella kiinni otettu mies päätti vastustaa poliisin virkatoimia. Kolmekymppinen mies oli otettu kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi ja hänelle oltiin tekemässä säilöönottotarkastusta, kun hän kieltäytyi riisumasta vyötään ja kenkiään ja ilmoitti, että lähteen nyt pois ja lyö ensimmäistä, joka yrittää häntä estää.

Poliisipartio ja vartijat ottivat miehen hallintaotteeseen. Mies alkoi rimpuilla vastaan, jollain hänet vietiin maahan ja laitettiin käsiraudat. Kun häntä vietiin säilytystilaan, hän potki ja yritti irrottaa käsirautojaan. Lisäksi hän uhkaili paikalla olleita virkamiehiä väkivallalla.

Miestä epäillään virkamiehen vastustamisesta ja hänelle on annettu tiedoksi sakkovaatimus asiasta. Mies on tunnustanut teon.

Poliisi nappasi rattijuopon Vantaalta Ojalehdonkujalta

Vantaa, 2.6.2020 klo 19.50

Poliisi pysäytti tarkastusta henkilöauton, jonka kuljettajalle tehty seulonta-alkometrin puhalluskoe ylitti rattijuopumuksen rajan. Autoa kuljettanut keski-ikäinen mies tuotiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrin kokeeseen. Kokeen tulos oli 0,29 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänelle annettiin tiedoksi sakkovaatimus rattijuopumuksesta. Mies on tunnustanut teon.

Rattijuoppo hurjasteli Kehä III:lla

Vantaa, Kehä III, 2.6.2020 klo 22

Partio valvoi liikennettä Kehä III:lla, kun partiota vastaan ajoi henkilöauto silminnähden muuta liikennettä kovemmalla nopeudella. Auton nopeudeksi mitattiin 124 km/h paikassa, jossa on voimassa nopeusrajoitus 80 km/h.

Partio kääntyi auton perään. Martinlaaksossa auto ajoi päin punaisia liikennevaloja ja kääntyi risteyksestä sääntöjen vastaisesti. Auto saatiin pysäytettyä Raappavuorenkujalle ja sitä kuljettaneelle parikymppiselle miehelle tehtiin seulonta-alkometrillä puhallus koe. Kokeen tulos ylitti rattijuopumuksen rajan.

Mies otettiin kiinni ja hänelle tehtiin poliisiasemalla tarkkuusalkometrin koe. Sen tulos oli 0,31 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, joten häntä epäillään rattijuopumuksen ja törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde ja teksti: Poliisi