Vantaalla törkeä varkaus, törkeän pahoinpitelyn yritys ja alkoholinäpistelijä

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

VANTAA

Liikekiinteistöstä anastettiin kymmeniä iPhone -merkkisiä puhelimia

Vantaa, 29.6.2020 klo 01.30 – 07.20

Vantaalla sijaitsevasta telealan liikkeestä anastettiin yön aikana kymmeniä iPhone -merkkisiä matkapuhelimia. Liikkeeseen oli murtauduttu oven kautta ja puhelimet vietiin varastotiloista. Asia huomattiin aamulla, kun työntekijät saapuivat paikalle. Saaliin arvo oli asianomistajan arvion mukaan noin 26 000 euroa. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.


Anasti ensin repun, täytti sen jälkeen repun lonkerolla

Vantaa, Iskoskuja 3, 29.6.2020 klo 12.05

Kolmikymppinen mies varasti ensin ostoskeskuksen käytetyn tavaran liikkeestä repun. Tämän jälkeen hän marssi repun kanssa läheiseen päivittäistavaraliikkeeseen ja lastasi siellä repun täyteen lonkeroa. Seuraavaksi mies poistui kaupasta kassojen ohi maksamatta juomista. Teko oli kuitenkin huomattu ja vartijat ottivat miehen kiinni. Kun asiaa selvitettiin kiinnioton jälkeen kameratallenteista, huomattiin, että ennen lonkerovarkautta mies oli käynyt näpistämässä itselleen sopivan juomienkantovälineen toisesta liikkeestä. Kolmikymppistä miestä epäillään kahdesta näpistyksestä. Hän on tunnustanut teot.


Kolmistaan autolla liikkeellä olleet miehet varastivat autonrenkaita ja yrittivät ajaa työntekijän päälle.

Vantaa, Piispankyläntie, 29.6.2020 klo 16.35

Poliisille tehtiin ilmoitus juuri tapahtuneesta varkaudesta. Ilmoituksen mukaan kolme nuorehkoa miestä oli tunkeutunut luvatta autoliikkeen halliin ja anastanut rengassarjan. Tapahtuman huomannut työntekijä oli yrittänyt estellä miehiä, jolloin miesten käyttämän auton kuljettaja oli kiihdyttänyt voimakkaasti kohti työntekijää, joka oli joutunut loikkaamaan alta pois.

Poliisi pysäytti tuntomerkkeihin sopivan henkilöauton lähistöltä. Autosta löytyi anastetuksi ilmoitettu rengassarja. Autossa olleet miehet myönsivät kyllä varastaneensa renkaat, mutta väittivät, että olisivat olleet aikeissa palauttaa renkaat autoliikkeeseen.

Mieskolmikko otettiin kiinni. Asiaa tutkitaan varkautena ja törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Lähde ja teksti: Poliisi