Vantaalla jäi kiinni ajo-oikeudeton huumerattijuoppo, makeanhimoinen näpistelijä, sekä polkupyörävaras

Jaa tämä julkaisu:

VANTAA

Rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, huumausaineen käyttörikos ja huumausainerikos

Vantaa, Havukoski, 6.8.2020, klo 18.30

Koivukylänväylällä poliisipartio kiinnitti huomiota henkilöautoon, joka autojonossa välillä kiihdytteli ja jarrutteli poikkeavasti. Poliisijärjestelmien mukaan auto oli ilmoitettu anastetuksi. Auto pysäytettiin Kytötielle ja kuljettajaksi selvisi ajo-oikeudeton 30-vuotias mies. Hänelle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli nolla promillea. Huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille/meta-amfetamiinille. Kuljettajalla oli 5 aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden aikana. Autoon suoritettiin paikanetsintä ja autosta löytyi noin 100 grammaa marihuanaksi epäiltyä ainetta. Kuljettaja käytettiin verikokeessa ja hänet tuotiin kiinniotettuna Vantaan poliisivankilaan.

Makeanhimoinen nainen Myyrmannissa

Vantaa, Myyrmäki, 6.8.2020, klo 19.55

Poliisipartio sai tehtävän näpistelijästä Kauppakeskus Myyrmanniin. Paikan päällä vartijat ilmoittivat noin 40-vuotiaan naisen syöneen irtokarkkia makeislaatikosta. Vartijat ottivat naisen kiinni kassalinjojen jälkeen. Kauppa esitti asiassa 10 euron korvausvaatimuksen, koska nainen oli syönyt karkkeja käyttäen paljasta kättä. Nainen maksoi esitetyn korvausvaatimuksen ja hän sai maksusta kuitin mukaansa. Hän myönsi syyllistyneensä näpistykseen. Naisella oli tilillään 7 aikaisempaa näpistystä vuoden aikana.

Pyörävaras kiinni Peijaksen sairaalassa

Vantaa, Asola, 7.8.2020, klo 02.50

Poliisipartio sai hätäkeskuksen kautta tehtävän Peijaksen sairaalaan, jossa järjestyksenvalvojilla

oli kiinni henkilö polkupyörävarkaudesta. Järjestyksenvalvojat olivat nähneet kameroista päivystyksen edustalla miehen, joka puuhaa lukittuna olleen polkupyörän kimpussa koittaen saada lukkoa auki. Hetken kuluttua lukko oli murrettu ja mies lähti taluttamaan pyörää poistuen paikalta. Järjestyksenvalvojat juoksivat miehen kiinni. Mies oli juuri poistunut sairaalasta saamasta hoitoa.

Mies myönsi partiolle polkupyörän anastuksen. Hänet otettiin kiinni ja tuotiin Vantaan poliisivankilaan. Miestä epäillään varkaudesta.

Lähde ja teksti: Poliisi