intiimisheivaustuotteita naisille

Vantaalla ajeltiin ilman ajokorttia sekä selvinpäin, että huumepäissään

Jaa tämä julkaisu:

VANTAA

Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta

Vantaa, Martinlaakso, 11.5.2020, klo 21.15

Martinkyläntiellä poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten. Kuljettajaksi ilmeni reilu 20-vuotias ajo-oikeudeton mies. Hänellä oli vuoden aikana 7 aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta. Partio kuulusteli kuljettajan paikan päällä ja hänelle annettiin tiedoksi väliaikainen ajokielto.


Kaksi kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta, huumausainerikos sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapito

Vantaa, Myyrmäki, 12.5.2020 klo 03.50-05.00

Poliisipartio tapasi Kuohukujalla K-Marketin viereisellä parkkipaikalla henkilöauton, joka oli liikkeessä pysäköimässä parkkiruutuun. Kuljettajaksi ilmeni noin 20-vuotias ajo-oikeudeton mies. Hänet laitettiin asian selvittämiseksi varten poliisiauton takatilaan. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi perhosveitsi sekä minigrip-pussi, jossa oli amfetamiiniksi epäiltyä ainetta. Kuljettaja myönsi aineen olevan amfetamiinia. Autoon tehtiin paikanetsintä ja autosta löytyi käsilaukusta vaaka, jossa oli valkoista jauhetta. Kuljettaja kertoi senkin aineen olevan amfetamiinia. Kuljettajalle kerrottiin, että mikäli hän lähtee uudelleen ajoon, niin hänet viedään Vantaan poliisivankilaan. Partio jäi kirjaamaan Kuohukujan päähän asiasta rikosilmoitusta. Hetken kuluttua auto lähti uudelleen liikkeelle ja kääntyi vasemmalle Uomatielle ja siitä edelleen vasemmalle Louhelantielle, jossa partio pysäytti auton bussipysäkille. Kuljettajana toimi sama mies kuin aiemminkin. Mies otettiin kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi ja hänet tuotiin Vantaan poliisivankilaan.

Lähde ja teksti: Poliisi

TILAA PUHELIMIEN JA MUIDEN LAITTEIDEN SUOJAKUORET JA MUUT TARVIKKEET 1-2 ARKIPÄIVÄSSÄ!