Vantaalaisesta pyöräliikkeestä varastettiin arvokkaita pyöriä ennen puolta yötä keskiviikkona – poliisi pyytää havaintoja

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

VANTAA

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii törkeää omaisuusrikosta. Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoo, että Vantaan Tammistossa sijaitsevasta pyöräliikkeestä varastettiin keksiviikkona 11. lokakuuta vähän ennen puoltayötä kolme arvokasta sähköpyörää. Pyörien yhteisarvo on yli 20 000 euroa.

– Poliisin partio sai yöllä tehtävän kohteeseen ja paikalla ollut vartija kertoi, että kohde oli alkanut hälyttää kello 23.32. Pyöräliikkeen ovi oli väännetty auki ja sisällä oli havaittavissa kolme tyhjää pyörätelinettä, kertoo rikosylikonstaapeli Tuomas Staffans Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.


Anastetut sähköpyörät ovat merkiltään Ghost E-Riot Fullparty, Haibike Nduro 7 sekä Haibike Nduro 8 Freeride.

– Pyydämme havaintoja Tammistosta Nilsaksenpolun läheisyydessä tapahtuma-aikaan liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista. Edellä mainittuja pyöriä saatetaan myös kaupata netissä, joten tiedot tällaisistakin havainnoista ovat meille arvokkaita, Staffans jatkaa.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot ja tiedot poliisin sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen puh: 0295 413636.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -