Vakava liikenneonnettomuus Kempeleessä: nuori mopoilija menehtyi – poliisi kaipaa havaintoja

KEMPELE

Mopon kuljettaja menehtyi liikenneonnettomuudessa Kempeleessä keskiviikkona 24. marraskuuta, tiedottaa Oulun poliisilaitos. Poliisi kaipaa tapaukseen silminnäkijähavaintoja.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Kempeleessä, Vihikujan ja Vihikarin risteyksessä tapahtui vakava liikenneonnettomuus keskiviikkona 24. marraskuuta aamulla hieman ennen kello kahdeksaa. Onnettomuudessa olivat osallisina kuorma-auton kuljettaja ja mopon kuljettaja. Vuonna 2004 syntynyt mopon kuljettaja kuoli törmäyksen aiheuttamiin vammoihin.

Kuorma-auton kuljettaja oli ajanut Vihikaria pitkin Oulunsalon suunnasta ja mopon kuljettaja oli ajanut Vihikujaa pitkin Lentokentäntien suunnasta. Vihikarin risteyksen kohdalla Vihikuja on yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä, jossa mopolla ajo on sallittu. Mopoilija oli törmännyt kuorma-auton kylkeen risteyksen kohdalla. Mopoilijan tulosuunnasta risteyksessä on väistämisvelvollisuutta osoittava liikennemerkki.

Tapahtuma-aikaan oli hämärää ja tien pinta oli luminen. 

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja onnettomuudesta, niitä voi ilmoittaa sähköpostilla vihjeet.oulu@poliisi.fi tai puhelimitse vihjenumeroon 0295 416 194.

Lähteenä: Oulun poliisilaitos