Useita varkauksia ja rattijuoppoja Etelä-Karjalassa – poliisi kaipaa varkauksiin havaintoja

ETELÄ-KARJALA

Poliisia on työllistänyt Etelä-Karjalassa lukuisat varkaustapaukset sekä rattijuopot, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Poliisi kaipaa varkauksiin havaintoja.

Useita rattijuoppoja poliisin haaviin Etelä-Karjalassa.

Poliisi on tavoittanut kuluvan viikon aikana kolme rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Etelä-Karjalassa.

Kahden kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Yhden kuljettajan epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena ja syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Poliisi tavoitti kuljettajat Lemiltä, Lappeenrannasta ja Imatralta.

Useita varkauksia Etelä-Karjalassa – poliisi pyytää havaintoja.

Järjestelmäkamera murtautujien matkaan Imatralla.

Imatralla murtauduttiin yrityksen tiloihin ja anastettiin järjestelmäkamera tiistain välisenä keskiviikon 12.-13. lokakuuta välisenä aikana Vuoksenniskantiellä Vuoksenniskan kaupunginosassa.

Huoltoasemalle murtauduttiin Imatralla.

Imatralla murtauduttiin huoltoasemalle ja anastettiin olutta tiistaina 12. lokakuuta yöllä Lappeentiellä Imatrankosken kaupunginosassa.

Omakotitaloon murtauduttiin Lemillä.

Lemillä murtauduttiin omakotitaloon tiistaina 12. lokakuuta päivän aikana Mikkelintiellä. Mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on kesken.

Yrityksen tiloihin murtauduttiin Lappeenrannassa.

Lappeenrannassa murtauduttiin yrityksen tiloihin 11.10.21 Sammontorilla Sammonlahden kaupunginosassa. Mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on kesken.

Poliisi pyytää varkauksiin havaintoja.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Poliisi opastaa varkauksien ennaltaehkäisemiseen.

Varkauksia voi ennaltaehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Lähteenä: Kaakkois-Suomen poliisilaitos