Useita rattijuoppoja ja varkauksia Etelä-Karjalassa – muun muassa kahdeksan katalysaattorivarkautta

ETELÄ-KARJALA

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen poliisipartioita on työllistänyt Etelä-Karjalassa lukuisat rattijuopot sekä varkaustapaukset, kertoo Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Varkaustapauksista kaksi oli ollut murtoja, ja loput katalysaattorivarkauksia.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Kuluneen viikon aikana yhteensä kahdeksan rattijuoppoa kiinni Etelä-Karjalassa.

Poliisi tavoitti kuluvan viikon aikana yhteensä kahdeksan rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Etelä-Karjalassa.

Viiden kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kolmen kuljettajan epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena ja näistä yhtä tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Poliisi tavoitti kuljettajat Luumäeltä, Lemiltä, Lappeenrannasta, Imatralta, Rautjärveltä ja Parikkalasta.

Tavarataloon murtauduttiin Imatralla.

Imatralla murtauduttiin tavarataloon Imatrankosken kaupunginosassa Tuomaankujalla 8.-9. syyskuuta välisenä yönä. Liikkeestä anastettiin olutta. Muun mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on kesken.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Yrityksen tiloihin murtauduttiin Joutsenossa.

Joutsenossa murtauduttiin yrityksen tiloihin Lappeentiellä 7.-8. syyskuuta välisenä aikana. Liikkeestä anastettiin irtainta omaisuutta, mm. latureita. 

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Kahdeksan katalysaattorivarkautta Etelä-Karjalassa.

Poliisi on kirjannut kuluvan viikon aikana kahdeksan ilmoitusta autoista anastetuista katalysaattoreista. Anastukset ovat ilmenneet 28.8.-8.9.21 välisenä aikana.

Viisi anastuksista tapahtui Imatralla, loput Lappeenrannassa, Savitaipaleella ja Ruokolahdella.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Jos katalysaattorisi on viety, tee rikosilmoitus.

Katalysaattorit kiinnostavat varkaita niiden sisältämien arvometallien takia. Katalysaattorin arvo voi olla muutamasta kympistä jopa tuhanteen euroon.

On tärkeää, että poliisilla on käsitys ilmiön laajuudesta. Poliisi toivookin, että jokaisesta katalysaattorivarkaudesta tehdään rikosilmoitus. Poliisi on kiinnostunut kaikista katalysaattorivarkauksiin liittyvistä vihjeistä ja havainnoista. Lisäksi autojen lähellä tapahtuvasta epäilyttävästä toiminnasta voi ilmoittaa hätäkeskukseen. 

Lähteenä: Poliisi