Usean auton onnettomuus Naantalissa: poliisin takaa-ajama pakettiauto törmäsi vastaantuleviin autoihin

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

NAANTALI

Lounais-Suomen poliisi sai perjantaina useampia ilmoituksia holtittomasti ajavasta pakettiautosta.

Ilmoituksia tuli Aurasta, Raisiosta ja Naantalista. Pakettiauto oli ajanut kovilla nopeuksilla, välillä vastaantulijoiden kaistalla, ja osunut muihin autoihin vaurioseurauksin.

Poliisi sai kovaa vauhtia vastaan tulevasta pakettiautosta havainnon Naantalin Rymättyläntiellä, ja auto oli vähällä osua poliisiautoon.

Autoa yritettiin pakkopysäyttää Luonnonmaan kohdalla piikkimatolla, mutta auto kiersi maton pientareen kautta jatkaen kovalla nopeudella kohti Naantalin keskustaa.

Kovavauhtinen seurantatilanne päättyi Armonlaaksontien ja Ruonan yhdystien risteyksessä, jossa pakettiautoa ajanut henkilö törmäsi vastaantulijoiden kaistalla risteyksessä olleisiin tai risteykseen ajaneisiin ajoneuvoihin.

Paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä.

Takaa-ajon päättäneessä onnettomuudessa osallisia oli yhteensä kahdeksan henkilöä neljässä eri ajoneuvossa. Kolme heistä kuljetettiin sairaalaan, ja muut hakeutuivat tai hakeutuvat tarkastettavaksi muilla kyydein.

Armonlaaksontien liikenne jouduttiin katkaisemaan onnettomuuden pelastustöiden sekä paikkatutkinnan vuoksi ja poliisi ohjasi liikennettä.

Klo 13:50 onnettomuuspaikan tutkinta- ja raivaustoimet on saatu päätökseen ja tie on liikennöitävissä normaalisti.

Poliisi on pidättänyt pakettiautoa ajaneen 42-vuotiaan miehen epäiltynä mm. törkeästä liikenteen vaarantamisesta ja törkeistä vammantuottamuksista.

Lähde ja teksti: Poliisi