Ulkomaalaistaustainen nelikko ryösti henkilön Vantaalla sunnuntain vastaisena yönä – poliisi pyytää tapaukseen vihjeitä

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

VANTAA

Poliisi teki alueella yöllä lähietsintää epäiltyjen tavoittamiseksi useiden partioiden toimesta, mutta heidän henkilöllisyytensä ei ole vielä poliisin tiedossa.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana epäilty väkivaltarikos, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos. Poliisi pyytää tapaukseen havaintoja. Itä-Uudenmaan poliisi kertoo, että sunnuntaiyönä 15. lokakuuta, tapahtui Vantaan Vaaralassa ryöstö, missä asianomistajalta anastettiin väkivaltaa käyttämällä puhelin ja lompakko.

– Poliisi sai hätäkeskuksen kautta tehtävän kohteeseen noin kello 00.55. Asianomistaja oli soittanut hätäkeskukseen sivullisen puhelimesta ja ilmoittanut epäillyiksi tekijöiksi neljä noin parikymppistä ulkomaalaistaustaista miestä, kertoo rikoskomisario Krista Vallila Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.


Poliisi teki alueella yöllä lähietsintää epäiltyjen tavoittamiseksi useiden partioiden toimesta, mutta heidän henkilöllisyytensä ei ole vielä poliisin tiedossa. Poliisi on päässyt kuulemaan asianomistajaa sekä tapahtuman silminnäkijöitä. 

– Kaikki tiedot ja havainnot epäiltyjen tavoittamiseksi ovat meille arvokkaita. Tiedot pyydetään ilmoittamaan poliisin sähköpostiin rikostutkinta.vantaa.ita-uusimaa@poliisi.fi, kehottaa Vallila.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -