Työmaakonttiin murtauduttiin Lappeenrannassa – Lisäksi Lappeenrannan liikenteessä tapahtui onnettomuus ja ajeltiin huumepäissään ilman ajokorttia

Jaa tämä julkaisu:

LAPPEENRANTA

Murto Honkalahdessa.

Lappeenrannan Honkalahdessa on murtauduttu tiistain ja keskiviikko yön välisenä aikana lukittuun työmaakonttiin lukitukset rikkomalla ja anastettu Honda GX160 merkkinen agregaatti, työkalupakki sekä veturissa käytettävää hienorakeista hiekkaa noin 100 kg.

Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Rattijuopumus ja huumausainerikos.

Poliisi pysäytti keskiviikko iltapäivänä Lappeenrannassa Lauritsalan kaupunginosassa henkilöauton jonka kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kuljettaessaan henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena ja ilman ajo-oikeutta.

Kyydissä olleella miehellä oli hallussaan huumausainetta, häntä epäillään huumausainerikoksesta.

Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Keskiviikkona iltapäivällä Vaalimaantiellä tapahtui liikenneonnettomuus henkilöauton kuljettajan ohittaessa ohituskieltoalueella edelleen ajaneen henkilöauton ja traktorin. Ohituksen aikaan vastaantulevalla kaistalla oli yhdistelmä ajoneuvo jonka kuljettaja yritti väistää vastaantulevaa henkilöautoa mutta siitä huolimatta henkilöauto osui perävaunuun. Ohituskieltoalueella on vasemmalle kaartuva mäenharjanne jonka vuoksi näkyvyys on rajoittunut.

Henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hänet toimitettiin EKKS:aan, poliisi ei tiedota vammoista tarkemmin.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *