Turussa useita huumerattijuoppoja sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välisenä aikana, mm. naiskuljettaja jäi kiinni kaksi kertaa huumepäissään ajelusta

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

TURKU

Sunnuntaina 21.6.2020 klo 22.24 poliisipartio pysäytti Turussa Majoitusmestarinkadulla ajoneuvon tarkastukseen. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1977 syntynyt nainen, joka oli ajokiellossa. Naiselle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Naista on siis syytä epäillä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Samainen nainen samaisella autolla ajoi sunnuntaina 21.6.2020 klo 23.57 aikaan ilman valoja Turussa Nostoväenkadulla ja päätyi taas poliisipartion pysäyttämäksi. Tällä kertaa huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Ja näin jo toisen kerran saman vuorokauden aikana naista on syytä epäillä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.


Maanantaina 22.6.2020 klo 01.50 aikaan poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastukseen Turussa Pansiontiellä. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1995 syntynyt mies. Hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kokaiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.


Maanantaina 22.6.2020 klo 01.58 poliisipartio sai tehtävän mennä Turkuun Karjakadulle, missä henkilöauto oli ajanut yhden tolpan nurin ja ajoneuvon kuljettaja oli poistunut autolta jalan. Partion saapuessa paikalle oli ajoneuvokin kadonnut. Hetken kuluttua tapahtumapaikalla olleen paloauton miehistö havaitsi poliisille ilmoitetun auton olevan läheisen päiväkodin pihalla. Ajoneuvon kuljettaja yritti poistua paikalta ajaen ja osui hiukan paloautoonkin. Ajoneuvo saatiin kuitenkin pysäytettyä läheisellä Kalevantiellä. Kuljettajana toimi vuonna 1959 syntynyt mies. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja miehellä ei ole ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde ja teksti: Poliisi