TS: Koiranulkoiluttajan päälle ajanutta nuorta epäillään nyt mm. törkeästä kuolemantuottamuksesta

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

LIETO

Ajoneuvon kuljettajaa epäiltiin ensitietojen perusteella törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Kuolemantuottamusepäily koveni törkeäksi kuolemantuottamukseksi.

Varsinais-Suomessa Liedossa tapahtui keskiviikkoiltana 4. lokakuuta vakava liikenneonnettomuus. Onnettomuudesta tiedotti tuolloin Lounais-Suomen poliisilaitos. Lounais-Suomen poliisi kertoi tiedotteessaan, että autoilija oli suistunut ajoradalta jalkakäytävälle ja törmännyt koiraa ulkoiluttamassa olleeseen iäkkääseen naiseen. Nainen menehtyi tilanteessa.

Henkilöauton kuljettajana toimi nuori, täysi-ikäinen mies, ja ajoneuvossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Autossa olleet eivät loukkaantuneet tilanteessa.


Poliisi epäilee, että ajoneuvon kuljettaja ajoi tilanteessa ylinopeutta. Tämänhetkisten tietojen mukaan päihteillä ei epäillä olevan osuutta asiaan. Onnettomuus tapahtui Palomäen ja Tuulissuon välisellä tieosuudella suoralla tiellä.

Ajoneuvon kuljettajaa epäiltiin ensitietojen perusteella törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta. Turun Sanomat uutisoi asiasta torstaina 19. lokakuuta. Media kertoo, että kuolemantuottamus -rikosnimike on koventunut törkeäksi kuolemantuottamukseksi. Poliisin mukaan tekomuodon tarkentumista törkeäksi puoltaa kuljettajan kova ylinopeus.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -