Terassireissu päättyi takaa-ajoon Riihimäellä – Hämeenlinnassa kaahattiin sekä varasteltiin ja Lopella tapahtui liikenneonnettomuus

Pestävät kangasmaskit alk. 4,99€

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

Terassireissu päättyi takaa-ajoon Riihimäellä - Hämeenlinnassa kaahattiin sekä varasteltiin ja Lopella tapahtui liikenneonnettomuus 1
KUVITUSKUVA.

HÄMEENLINNA – LOPPI – RIIHIMÄKI

Hämeen poliisilaitos kertoo päivätiedotteessaan takaa-ajotilanteesta Riihimäellä. Lisäksi poliisi kertoo kaaharista sekä myymälävarkaasta Hämeenlinnassa ja liikenneonnettomuudesta Lopella.

Hieman yli parikymppinen mies kaahasi 180 km/h Iittalassa.

Hieman yli parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen keskiviikkona puolenpäivän aikoihin Valtatiellä 3 Iittalan kohdilla.

Partio mittasi tutkalla miehen kuljettaman henkilöauton nopeudeksi 180 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 120 km/h. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Parikymppinen mies varasti kahdet kuulokkeet Wartianmäentiellä sijaitsevasta kaupasta.

Vartija otti kiinni myymälävarkaan keskiviikkona iltapäivällä Wartianmäentiellä. Parikymppinen mies oli laittanut kaupassa kahdet kuulokkeet paitansa alle piiloon ja ohittanut kassalinjan maksamatta yhteensä noin 360 euron arvoisia kuulokkeita. Vartija otti näpistelijän kiinni ja luovutti hänet poliisille. Miehellä on 30 aikaisempaa näpistystä vuoden sisällä. Hänet otetiin säilöön Poliisilain perusteella.

Neljän henkilön terassillavietto päättyi takaa-ajoon Riihimäellä.

Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta keskiviikkona puolenpäivän aikoihin Riihimäen keskustassa.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus neljän nuoren henkilön porukasta juomassa omia alkoholijuomia ravintolan terassilla. Porukka oli poistunut paikalta henkilöautolla. Partio sai havainnon kyseisestä autosta V.I. Oksasen kadulla, mistä se kääntyi Väinö Sinisalon kadulle kiihdyttäen nopeutta. Partion nopeus oli kyseisellä kadulla 92 km/h, nopeusrajoituksen ollessa 40 km/h. Pysäytettävän auton etäisyys kasvoi partioon ja se katosi partiolta.

Partiot saivat selville kuljettajan henkilöllisyyden ja hänet tavattiin muutama tunti myöhemmin yksityisasunnosta.

Parikymppinen mies on myös aikaisemmin autoillut ilman ajo-oikeutta ja tämä oli hänen 11. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä.

Mopoilija ja henkilöautoilija kolaroivat Lopella.

Hätäkeskus ilmoitti keskiviikkona iltapäivällä mopon ja henkilöauton liikenneonnettomuudesta Suviniementiellä.

Partion alustavien tutkimusten mukaan nuorimies oli ajanut mopolla vastaantulevien puolella, kun se törmäsi henkilöautoon. Mopon kuljettaja ja kyydissä ollut matkustaja loukkaantuivat törmäyksessä. Heidät vietiin sairaalan tarkastuksiin.

Mopon kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Lähteenä: Poliisi

Pandafeet.fi