Taparikollinen iski jälleen Turengissa – kyseessä jo 50:s omaisuusrikos vuoden sisällä

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

JANAKKALA – TURENKI

25-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen Kanta-Hämeessä.

Hämeen poliisi kertoo miehen jääneen kiinni näpistyksestä Turengissa Harvialantiellä sijaitsevassa kaupassa keskiviikkoiltana 11. lokakuuta kello 18.15 aikaan.

Poliisin mukaan mies oli ottanut hyllystä elintarvikkeita noin 12:n euron arvosta ja poistunut kassalinjojen läpi maksamatta niitä.

Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni erilaisista omaisuusrikoksista 50 kertaa. Miehellä oli myös puolustusvoimien pyytämä etsintäkuulutus perässään.


Maakunnassa myös toinen puolustusvoimien toimesta etsintäkuulutettu mies aiheutti poliisitehtävän.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä vakavaa piittaamattomuutta osoittavaan liikenneturvallisuuden vaarantamiseen torstaiyönä 12. lokakuuta Hämeenlinnassa.

Hämeen poliisi kertoo poliisipartion mitanneen kello kolmen aikaan Valtatie 3:lla Hämeenlinnassa Ryttylän liittymän kohdalla vastaantulevalle henkilöautolle nopeudeksi 157 kilometriä tunnissa.


Partio kääntyi auton perään ja sai sen pysäytettyä Hämeenlinnaan nousevan rampin kohdalla.

Autoa kuljettanut 25-vuotias mies puhalsi nollat seulonta-alkometriin, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta ja miehellä oli myös puolustusvoimien pyytämä etsintäkuulutus perässään.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -