Tapapistelijä pisti painiksi vartijan kanssa Lahdessa – Lahdessa jäi kiinni myös huumerattijuoppo sekä toinen näpistelijä

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

LAHTI

Lahdessa poliisi mainitsee tiedotteessaan lähinnä näpistyksistä, joista yksi yltyi painiksi vartijan kanssa. Liikenteessä kiinni jäi tapa-autoilija, joka oli huumepäissään.

Tapapistelijä pisti painiksi vartijan kanssa.

Parikymppinen tavakseen näpistysrikoksia tekevä mies pisti painiksi kaupan vartijan kanssa tiistaina puolenpäivän aikoihin Lahden keskustassa.

Mies oli näpistänyt kaupasta olutta noin kahden euron arvosta, jonka jälkeen hän oli lähtenyt juoksemaan vartijaa karkuun. Vartija sai näpistelijän kiinni juoksukilpailun jälkeen. Vartijan lähtiessä kuljettamaan miestä takasin kauppaan, hän oli alkanut käyttäytymään aggressiivisesti ja heillä oli mennyt tilanne painiksi. Näpistelijä pääsi karkuun, mutta hänet saatiin kiinni vartijan kollegoiden avustamana.

Nuoren miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen. Hänet vietiin putkaan odottamaan tutkintatoimia.
Päästyään illalla putkasta oli mies taas mennyt Vapaudenkadulla markettiin ja oli ottanut hyllystä olutta ja energiajuomatölkin hieman yli kahden euron arvosta. Hän oli kävellyt kassalinjojen läpi maksamatta tuotteita ja havaitessaan vartijan oli taas alkanut takaa-ajojuoksukilpailu.

Juoksukilpailun aloitti vartija ja sitä jatkoi valpas ja erittäin nopea kansalainen. Hän seurasi näpistelijää antaen samalla hätäkeskukseen tietoja pakenevasta miehestä. Poliisipartio otti näpistelijän kiinni Moisiokadulta.

Asiasta kirjattiin rikosilmoitus näpistyksestä ja hänet otettiin kiinni Poliisilain perusteella.

Tapanäpistelijä “iski” jälleen.

Keski-ikäinen mies näpisti tiistaina iltapäivällä Kariston Citymarketista hammasharjan ja -tahnan piilottamalla ne housuihinsa ja kulki kassalinjan ohi maksamatta tuotteita.

Mies on syyllistynyt 14 kertaa aikaisemmin anastusrikokseen vuoden sisällä. 

Nelikymppinen mies ajeli jälleen ilman korttia, tällä kertaa huumepäissään.

Partio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten keskiviikon vastaisena yönä Lahden Mukkulassa.

Autoa kuljetti ajo-oikeudeton nelikymppinen mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Miehellä on viisi aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

Tapahtunutta tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Lähteenä: Poliisi