Takaa-ajossa loukkaantuneilla poliiseilla ei hengenvaaraa – Rikoksesta epäilty ei ollut etsintäkuulutettu

Jaa tämä julkaisu:

LOHJA – VANTAA

Lauantai-iltana yhdeksän jälkeen poliisi ajoi takaa henkilöautoa, joka lähti poliisia pakoon Ykköstiellä Lohjan kohdalla. Takaa-ajettu saatiin kiinni usean poliisipartion vaatineen operaation jälkeen Korsossa.

Toisin kuin eilen uutisoitiin, rikoksesta epäilty ei ollut etsintäkuulutettu. Virheellinen tieto perustui auton rekisteritietoihin.

Paennut henkilö on 22-vuotias mies, jota epäillään tässä vaiheessa törkeästä liikenteenvaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikkomuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Henkilö on edelleen kiinniotettuna.

Takaa-ajossa loukkaantui kaksi poliisia, kun operaatioon osallistunut partioauto suistui tieltä. Loukkaantuneet poliisit ovat saaneet sairaalahoitoa, eikä heillä ole hengenvaaraa. Onnettomuudessa ei tietojemme mukaan aiheutunut vahinkoa muille tiellä liikkuneille.

Tapaus etenee tutkintaan, jossa selvitetään tapahtumien tarkka kulku. Myös poliisiauton liikenneonnettomuuteen johtaneet syyt tullaan selvittämään. Tapauksen tiedottamisesta vastaa tutkinnanjohtaja, ja aiheesta voidaan kertoa lisää aikaisintaan ensi viikon aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *