Sunnuntain Polvijärven väkivaltarikoksen uhri menehtyi – Poliisi tutkii asiaa nyt murhana, kaksi on vangittu

Jaa tämä julkaisu:

POLVIJÄRVI

Poliisi on jatkanut tiiviisti sunnuntaina 16.8.2020 Polvijärvellä tapahtuneen väkivallanteon tutkintaa. Rikoksen uhri menehtyi eilen Pohjois-Karjalan keskussairaalassa tapahtumassa saamiinsa vammoihin.

Poliisi sai sunnuntaina 16.8.2020 klo 17.58 ilmoituksen Polvijärvellä taajaman keskustasta yksityisasunnosta. Ilmoitustietojen mukaan asunnossa oli tapahtunut puukotus. Tapahtumapaikalla ilmeni, että noin 60-vuotiasta naista oli lyöty useita kertoja teräaseella eri puolille kehoa. Nainen tila oli kriittinen ja hänet toimitettiin Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Poliisi otti sunnuntaina Polvijärven taajamasta kiinni kaksi miestä asian selvittämiseksi. Toinen miehistä, noin 60-vuotias tavattiin kuljettamasta henkilöautoa. Toinen noin 50-vuotias mies otettiin kiinni tapahtumapaikan lähistöltä.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tänään vanginnut kaksi sunnuntaina kiinniotettua miestä. Noin 60-vuotias mies on vangittu todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Toisen, noin 50-vuotiaan miehen vangitseminen on tehty ”syytä epäillä” -perusteella. Esitutkinnassa ilmi tulleiden yksityiskohtien perusteella rikoksen tekotapa on ollut erittäin raaka ja julma ja näin ollen asiaa tutkitaan murhana.

Poliisi jatkaa edelleen tapahtumien selvittämistä kuulustelujen ja tapahtumapaikkatutkinnan avulla. Kuulustelujen sisällöstä tai muista tapauksen yksityiskohdista ei voida tästä johtuen vielä kertoa julkisuuteen tämän enempää.

Syyte asiassa on nostettava 07.01.2021 mennessä.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *