Sekoilua Heinolan torin puistossa: yksi haastoi riitaa kokoajan, nainen potki maassa makaavaa miestä ja yritti purra poliisia kiinniottotilanteessa

Pandafeet.fi

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

Sekoilua Heinolan torin puistossa: yksi haastoi riitaa kokoajan, nainen potki maassa makaavaa miestä ja yritti purra poliisia kiinniottotilanteessa 1
KUVITUSKUVA. Kuva: Poliisi

HEINOLA

Partio sai hätäkeskukselta tehtävän keskiviikkona iltapäivällä Heinolan torin puistoon, kertoo Hämeen poliisilaitos. Ilmoituksen mukaan paikalla useita sekavia henkilöitä ja yksi haastaa riitaa kaikkien kanssa. Lisäksi nainen potkii maassa makaava miestä.

Partiolle selvisi, että joku oli lyönyt riitaa haastanut miestä, jonka jälkeen lyöjä oli poistunut paikalta. Pahoinpidelty sai vammoja ainakin kasvojen alueelle.

Tehtävän yhteydessä partio käski naista poistumaan paikalta, mutta hän ei noudattanut poliisin käskyä poistua paikalta. Hän yritti potkaista konstaapelia. Nainen painettiin maahan, jolloin hän yritti purra poliiseja. Hänelle laitetiin käsiraudat ja vieläkin hän yritti potkia konstaapelia. Samalla selvisi, että kyseisen poliisia kohtaan hankalasti käyttäytynyt nainen oli aikaisemmin potkaisut maassa makaava miestä. Hänet otettiin kiinni pahoinpitelyyn ja virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen.

Lähteenä: Poliisi

Pestävät kangasmaskit alk. 4,99€