Sekä naiset, että miehet syyllistyivät pahoinpitelyihin Lappeenrannassa lauantaina – Lisäksi Lappeenrannassa uhkailtiin puukolla ja tunkeuduttiin asuntoon

Jaa tämä julkaisu:

LAPPEENRANTA

Nainen pahoinpiteli miestä yksityisasunnossa.

Lauantai-iltapäivällä mies ilmoitti joutuneensa Lappeenrannassa asunnossaan tuntemansa naisen pahoinpitelemäksi. Miehen kertoman mukaan nainen oli hakannut häntä nyrkein, asianomistajalla oli todettavissa pahoinpitelyyn viittaavia vammoja joista poliisi ei tiedota tarkemmin.

Mies kuristi avovaimoaan lauantaina.

Lauantaina illalla Lappeenrannassa mies pahoinpiteli avovaimoaan yksityisasunnossa. Poliisin tavatessa naisen asunnon ulkopuolella hän kertoi miehen kuristaneen häntä useita kertoja ja päässeensä lopulta pakenemaan asunnosta. Poliisi ei tiedota tarkemmin naisella havaituista pahoinpitelyyn viittaavista vammoista.

Mies uhkaili puukolla asunnon haltijaa.

Lauantai-iltana Lappeenrannassa yksityisasunnossa mies oli ottanut puukon esille uhaten asunnon haltijaa jonka jälkeen poistunut asunnosta. Poliisi otti laittomaan uhkaukseen epäillyn henkilön kiinni, takavarikoi kiinnioton yhteydessä häneltä puukon ja kuljetti Lappeenrannan poliisiasemalle. Poliisi tutkii asiaa laittomana uhkauksena.

Mies tunkeutui naisen asuntoon sunnuntaina aamuyöllä.

Sunnuntaina aamuyöllä mies rikkoi avopuolisonsa asunnon ikkunan ja tunkeutui asuntoon poistuen kuitenkin välittömästi naisen ilmoittaessa soittaneensa poliisille.

Mies ei kuitenkaan luovuttanut palaten jonkin aikaa myöhemmin asunnolle mistä poliisi otti hänet kiinni ja toimitti Lappeenrannan poliisiasemalle.

Miehen epäillään syyllistyneen vahingontekoon ja kotirauhan rikkomiseen.

Lähde: Poliisi