Seinäjoella rähistiin baarin edessä ja puistossa, lisäksi Kivistössä nuori nainen ajeli huumepäissään pitkin kevyen liikenteen väyliä ja käyttäytyi agressiivisesti

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

SEINÄJOKI

Seinäjoen keskustan nuorten suosiman ravintolan ulkopuolella entuudestaan tutut nuoret miehet olivat jonkinlaisessa käsikähmässä keskenään ravintolan sulkemisaikaan. Toinen osapuolista löi tuttavaansa sillä seurauksella, että lyöty meni tajuttomaksi ja toimitettiin sairaalaan. Lyöjä puolestaan majoitettiin poliisiasemalle yöksi.


Poliisipartiolle tulleen ilmoituksen mukaan Seinäjoella Kivistön kaupunginosassa oli perjantaina illalla jonkinlainen tappelutilanne, jossa paikalle tullut nuorehko nainen oli alkanut käyttäytyä aggressiivisesti. Tapahtumapaikalle nainen oli tullut autollaan kevyen liikenteen väylää ajaen ja ajo-oikeuskaan ei ollut voimassa. Tehty pikatesti osoitti epäilyn huumeiden käytön suhteen. Autonkaan asiat eivät olleet lainmukaisessa kunnossa ja poliisi poisti autosta rekisterikilvet.

[smartslider3 slider=”9″]

Perjantaina alkuillasta poliisille ilmoitettiin tappelusta Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa puistossa. Paikalla ilmeni, että seinäjokinen hiukan alle kolmikymppinen mies oli riehunut puistossa pahoinpidellen ainakin kolmea puistossa ollutta miestä. Pahiten oli kohdeltu miestä, jonka päällä tekijän oli ilmoitettu hyppineen, muita oli pahoinpidelty lyömällä. Poliisi tavoitti entuudestaan tuntemansa tekijän kaupungin keskustasta ja hänet toimitettiin poliisivankilaan. Yksi pahoinpidellyistä toimitettiin sairaalaan vammojen tarkistukseen. Tapahtumasta on kirjattu mm törkeä pahoinpitely.

Lähde ja teksti: Poliisi

[smartslider3 slider=”11″]