Seinäjoella pahoinpitely ja kaahareita

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

SEINÄJOKI

Torstaina aamuyöstä kolmen aikaan poliisi mittasi 18-vuotiaalle kuljettajalle Seinäjoen Joupissa 50 km/h rajoitusalueella 107 km/h nopeuden. Ajokortti lähtee pois kesäksi ja myöhemmin käräjiltä tulee maksettavaksi sakko, on seurauksena tuollaisesta ajamisesta.


Torstaina illalla kahdeksan jälkeen Seinäjoen keskustassa keski-ikäiset mies ja nainen menivät kerrostaloasuntoon, jossa kyläilemään tulleet vieraat alkoivat välittömästi pahoinpidellä talon hiukan vanhempaa asukasta. Poliisi meni keskeyttämään tapahtuman ja vierailulle tulleet toimitettiin Seinäjoen poliisivankilaan. Asukas vietiin sairaalaan tarkastuttamaan vammansa. Teon taustalla oli aiempi osallisten välinen rikosjuttu. Tekotavan nojalla asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä oheisrikoksineen.


Lauantaina puoli kolmen aikaan aamuyöstä poliisipartiota vastaan ajoi Seinäjoen keskustassa Ruukintiellä kaksi kilpaa ajanutta henkilöautoa, joiden nopeudeksi poliisi mittasi n. 115 km/h nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h. Poliisi tavoitti välittömästi ajoneuvot ja niiden parikymppiset paikkakuntalaiset mieskuljettajat menettivät ajokorttinsa muutamaksi kuukaudeksi ja asian loppukäsittely tapahtuu tuomioistuimessa, jossa seurauksena on vähintään sakkorangaistus. Molemmissa autoissa oli mukana myös matkustajia. Tällaiset tapaukset ovat omiaan aiheuttamaan erittäin vakavia liikenneonnettomuuksia paitsi ylinopeutta ajaville itselleen mutta myös sivullisille.

Lähde ja teksti: Poliisi