Salossa kadonneen miehen illanvietosta lisätietoja – havaintoja pyydetään edelleen

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

SALO

Miehellä on useita tatuointeja ja niistä tunnistettavimmat ovat vasemman käden keskisormessa olevat kirjaimet J ja R sekä oikean käden rystysissä olevat numerot 1978.

Lounais-Suomen poliisi etsii edelleen Varsinais-Suomessa kadonnutta miestä. Lounais-Suomen poliisilaitos tiedotti aiemmin poliisin kaipaavan havaintoja Salossa perjantaina 13. lokakuuta kadonneesta miehestä.

Poliisin aiempien tietojen mukaan miehestä olisi tehty viimeisin havainto perjantaina illalla Salossa Down Under Bar -yökerhossa noin kello 23.20 aikaan. Lounais-Suomen poliisilaitos kuitenkin tarkentaa tietojaan tuoreessa tiedotteessaan. Poliisin tarkentuneiden tietojen mukaan mies poistui viikko sitten perjantai-iltana Down Under Bar -yökerhosta viiden hengen miesporukassa noin kello 22.30. Sen jälkeen hänen liikkeistään ei ole varmaa tietoa. 


Kadonnutta henkilöä on etsitty Salossa tällä viikolla. Poliisi on tarkastanut saamiaan vihjeitä ja etsinyt kadonnutta poliisikoiran avulla katoamispaikan ympäristöstä. 

Kadonnut mies on noin 170 senttimetriä pitkä ja painaa noin 50 kiloa. Hän on olemukseltaan laiha ja hänellä on kapeahkot kasvot. Lisäksi kadonneella on vaaleanruskeat hiukset ja siniset silmät. Poliisin tietojen mukaan kadonneella on mahdollisesti yllään musta nahkatakki.


Miehellä on useita tatuointeja ja niistä tunnistettavimmat ovat vasemman käden keskisormessa olevat kirjaimet J ja R sekä oikean käden rystysissä olevat numerot 1978.

Kaikki tiedot ja havainnot kyseisestä henkilöstä pyydetään ilmoittamaan Lounais-Suomen poliisilaitokselle osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -