Salossa kaahailtiin ja yritettiin murtautua ravintolaan, lisäksi liikenteessä 14-vuotias poika aiheutti kännissä mopolla liikenneonnettomuuden

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

SALO

Lauantaina 27.6.2020 puolen yön jälkeen Salon keskustassa olevasta ravintolasta tuli murtohälytys vartijalle. Vartija tavoitti paikalta kaksi henkilöä, joista toinen ehti kuitenkin poistumaan ennen poliisin paikalle saapumista. 25-vuotias mies oli rikkonut ravintolan ikkunan kivellä. Miehen epäillään syyllistyneen varkauden yritykseen.


Lauantaina 27.6.2020 aamulla poliisi mittasi moottoritiellä Salossa henkilöautolle nopeudeksi 191 km/h paikassa, jossa sallittu nopeus oli 120 km/h. Ajoneuvoa kuljettanut ulkomaalainen 33-vuotias mies puhalsi tarkkuusalkometriin 0,30 mg/l. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja rattijuopumukseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.


Lauantaina 27.6.2020 aamulla poliisi mittasi moottoritiellä Salossa moottoripyörälle nopeudeksi 177 km/h paikassa, jossa sallittu nopeus oli 120 km/h. Moottoripyörää kuljettanut noin 60-vuotias mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.


Sunnuntaina 28.6.2020 puolen yön jälkeen Salossa Kalkkimäenrinteellä 14-vuotias nuori kuljetti rekisteröimätöntä mopoa ilman ajo-oikeutta. Mopoilija ohitti kääntymässä ollutta kevyttä nelipyörää ja törmäsi sen kylkeen. Mopoilija oli törmäyksen seurauksena iskeytynyt asfalttiin ja saanut vammoja. Hän oli poistunut paikalta ennen poliisin paikalle tuloa. Poliisi tavoitti mopoilijan kotoaan ja hän puhalsi seulonta-alkometriin lukemat 0,29 mg/l. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus nimikkeillä rattijuopumus ja törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Lähde ja teksti: Poliisi