“Saatanan läski” – Kuului suomalaisen poliisin sanat nuorelle miehelle Jokioisten S-marketin parkkipaikalla 27.6.2020 – Katso video

Jaa tämä julkaisu:

YOUTUBE

Poliisiuutisten toimitus näki 27.6.2020 kuvatun videon, jossa poliisi saattaa epäiltyä näpistelijää “mustan maijan sikaosastolle” hänen ladattuaan matkakaiutinta (kuuluu videolla) Jokioisten S-marketin parkkipaikalla kyseisen kaupan pistokkeesta.

Nuori henkilö onnistui kuvaamaan tämän videolle, josta kyseinen miespoliisi provosoitui ja määräsi kuvannutta henkilöä poistumaan alueelta vihaisella äänensävyllä. Tämän jälkeen poliisi vielä sanoi kuvaajalle “Saatanan läski” hiljaisella äänellä.

Uutiseen lisättyä:

Videon kuvannut nuori otti itse yhteyttä Poliisiuutisten toimitukseen ja kertoi homman jatkuneen näin: “Kyseisen videon jälkeen sama poliisi myös lähti uudelleen perään kun lähdin poistumaan alueelta, ja otti etälamauttimen esille ja myös uhkasi sillä minua. Otin videon tilanteesta, mutta en kerennyt tallentaa sitä, koska poliisi käski minun sammuttaa puhelimen ja näyttämään hänelle, että sammutan sen”.

Poliisiuutisten toimitus aikoo silti lähettää kyseisen videon tarkastettavaksi poliisihallitukselle, jonka tehtävä on ottaa selville poliisin henkilöllisyys ja päättää mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Alla olevan videon on kuvannut Tomi Oksman.

Katso oheinen video alta:

Teksti: Poliisiuutiset.fi -toimitus

1 Response

  1. Isosisko sanoo:

    Pystykuvaaja näköjään taas liikkeellä… ‍♀️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *