Rovaniemellä yritettiin varastaa sähköpyörää, ja varastettiin moottoripyörä, sekä polkupyörä – Poliisi pyytää sähköpyörän omistajaa ilmoittautumaan

Jaa tämä julkaisu:

ROVANIEMI

Noin 30-vuotias mies yritti varastaa sähköpyörää

Poliisi sai keskiviikkona klo 12.30 ilmoituksen, jonka mukaan Urheilukadulla yritetään anastaa sähköpyörää. Ilmoittajan kertomien tuntomerkkien perusteella poliisi otti läheisestä rappukäytävästä kiinni noin 30-vuotiaan miehen, jota epäillään varkauden yrityksestä. Arvokas sähköpyörä vaurioitui anastusyrityksen yhteydessä. Pyörän omistajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille.

Kaksi miestä varasti mm. moottoripyörän ja polkupyörän, kuljettaja oli huumepäissään, ajo-oikeudeton, ja autossa oli väärennetyt kilvet

Poliisille tuli keskiviikon ja torstain välisenä yönä ilmoitus, jonka mukaan kaksi miestä lastasivat kuomuperäkärryyn mopoa tai moottoripyörää Nuijatiellä. Poliisi tavoitti kuomuperäkärryä kuljettaneen auton Isoaavantieltä.

Autoa kuljettaneelle miehelle tehtiin huumepikatesti, joka osoitti positiivista amfetamiinille. Hänellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Lisäksi hänen kuljettamansa auto oli poistettu liikennekäytössä ja autossa oli anastetut rekisterikilvet.

Kuomuperäkärrystä löytyi anastettua omaisuutta; mm. Suzuki-merkkinen moottoripyörä sekä Trek-merkkinen polkupyörä.

Miehet otettiin kiinni useista rikoksista epäiltyinä.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *