Risteyskolari viime viikon torstaina Kuopion keskustassa – poliisi pyytää havaintoja

KUOPIO

Molempiin ajoneuvoihin syntyi vaurioita törmäyksessä. Paikalta poistunut auto oli tummahko, ja ilmeisesti Mercedes- Benz -merkkinen.

Itä-Suomen poliisissa on tutkittavana liikenneonnettomuus, johon poliisi pyytää havaintoja, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Onnettomuus tapahtui torstaina 23. helmikuuta aamupäivällä noin kello 10.50 aikaan.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että henkilöauto oli kulkenut Hannikaisenkatua Sibeliuksenkadun suunnasta Kalevalankadun suuntaan tarkoituksenaan kääntyä ajosuuntaansa nähden vasemmalle Kalevalankadulle. Samanaikaisesti oli Kalevalankatua ajanut Pekka Halosen kadun suunnasta henkilöauto, joka oli kääntynyt ajosuuntaansa nähden oikealle Hannikaisenkadulle.

Risteyksessä Kalevalankatua pitkin tulleen auton vasen etukulma osui Hannikaisenkadun suunnasta tulleen henkilöauton vasempaan takaoveen. Kalevalankatua pitkin tullut auto ei pysähtynyt vaan jatkoi matkaansa kääntyen Pappilankadulle, jota jatkoi pysähtymättä.

Molempiin ajoneuvoihin syntyi vaurioita törmäyksessä.

Paikalta poistunut auto oli tummahko, ja ilmeisesti Mercedes- Benz -merkkinen. Tapahtuneesta oltiin heti yhteydessä hälytyskeskukseen, mutta toista osapuolta ei tavoitettu.


Poliisi pyytää ilmoittamaan asiaan liittyviä havaintoja vihjepuhelimen numeroon 0295415232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295455068.