Raumalla raju ulosajo sekä törkeän rattijuopumuksen lukemat puhaltanut rattijuoppo

Jaa tämä julkaisu:

RAUMA

Hätäkeskuksen kautta tuli useampi ilmoitus tortaina 14.5.2020 klo 23 jälkeen Raumalla Nortamonkadulla ulos ajaneesta autosta. Alkutietojen mukaan keltainen Volvo -merkkinen henkilöauto oli ajanut ulos kovassa nopeudessa ja törmännyt hallitsemattomasti St1 -huoltoaseman pihaan katkaisten myös sähkötolpan.

Poliisi tavoitti epäillyn kuljettajan silminnäkijän avulla. Kuljettaja oli poistunut autolta kävellen Aittakarikadun suuntaan. Partio otti miehen kiinni.

Ulosajonopeus ei ole poliisilla tiedossa. Nopeutta selvitetään esitutkinnan aikana. Auton kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan Pick N Pay:n kohdalla tullessaan Kivikylä -areenan suunnasta kohti keskustaa. Ulosajon seurauksena huoltoaseman pihaa reunustava teräksinen suojakaide oli noussu irti maasta tolppineen. Lisäksi auto oli vaurioittanut öljysäiliöiden täyttö- ja ilmausputkia. Pahoin vaurioitunut auto oli jäänyt huoltoaseman pihaan kyljelleen ja pelastuslaitos oli kääntänyt sen pyörilleen.


Lähellä keski-ikää olevaa miespuolista kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon. Myös ajokortti on otettu poliisin haltuun.

Lähde ja teksti: Poliisi