Rattijuoppoja Joensuussa ja ajo-oikeudeton tapa-autoilija Liperin Ylämyllyllä

POHJOIS-KARJALA

Pohjois-Karjalassa syyllistyttiin muutamiin liikennerikoksiin sunnuntaina 26. syyskuuta, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Rikoksia tehtiin Joensuun Karsikossa ja Hukanhaudalla sekä Liperin Ylämyllyllä. Kaksi rikoksista liittyi rattijuopumuksiin.

Joensuun Karsikossa kuljettaja huumeiden vaikutuksen alaisena.

Sunnuntai-iltana 26. syyskuuta kuuden aikaan, Joensuun Karsikosta tuli poliisille ilmoitus pakettiautosta ja sen heittelehtivästä ajotyylistä. Poliisi tavoitti kohdeauton ja sen kuljettajalle tehtiin huumausaineen pikatesti. Vaikka puhallus alkometriin näytti nollaa, oli huumausainetestin tulos positiivinen amfetamiinille. Kuljettaja kertoi poliisille käyttäneensä lääkkeitä, amfetamiiniä ja kannabista.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Autoilija kovassa humalassa Joensuun Hukanhaudalla.

Sunnuntai-iltana 26. syyskuuta, puoli seitsemän aikoihin, Joensuun Hukanhaudalta tuli ilmoitus epäillystä rattijuopumuksesta.

Poliisi tavoitti jo kotiinsa ehtineen miehen ja puhallutti hänet. Puhallustulos oli 1,79 promillea. Auton moottoritila oli edelleen lämmin.

Mies kuljetettiin verikokeisiin ja asian selvittely jatkuu esitutkinnassa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Ajo-oikeudeton kuljettaja jäi jälleen poliisin haaviin Liperin Ylämyllyllä.

Moottoripyöräpoliisi pysäytti sunnuntaina 26. syyskuuta puoli seitsemän aikaan illalla henkilöauton. Auton omistaja istui apukuljettajana. Kaveri, joka autoa ajoi, oli liikenteessä ilman ajo-oikeutta. Kuljettaja jäi oikeudetta-ajosta kiinni jo 12:nnen kerran. 

Lähteenä: Poliisi