Rattijuoppo pakeni poliisia kovassa humalassa Joensuussa tiistai-iltana, matka päättyi valotolppaan

Jaa tämä julkaisu:

JOENSUU

Poliisipartio yritti pysäyttää henkilöautoa Joensuussa, Rantakadulla myöhään tiistai-iltana. Kohteena ollut ajoneuvo ei noudattanut poliisin antamaa pysäytysmerkkiä, vaan lähti ajamaan poliisia karkuun Rantakatua keskustan suuntaan. Rauhankadun risteyksessä pakeneva auto oli aiheuttaa yhteenajon taksin kanssa. Auto jatkoi kúitenkin matkaa ajaen mm. kevyen liikenteenväylällä ja käyttäen reilua ylinopeutta.

Hieman ennen Niskakadun risteystä kuljettaja menetti auton hallinnan ja törmäsi liikennevalotolppaan, johon matka päättyi.

Kuljettaja oli alkoholin ja huumausaineen vaikutuksen alainen, eikä hänellä ollut ajo-oikeutta. Autossa oli yksi matkustaja, jonka ensihoidon yksikkö toimitti lääkärin tarkastukseen.

Poliisipartio otti kuljettajaksi osoittautuneen miehen kiinni ja toimitti hänet poliisiasemalle. Tapahtuma-aikaan jalankulkuliikennettä oli onneksi vähän, joten sivullisille ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena, vammantuottamuksena, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *