Rattijuoppo ajoi ulos tieltä Lotilan liittymässä Lahdessa koira kyydissään – Lisäksi Lahdessa kortiton autoilija kaahasi yli tuplat sallittuun nopeuteen nähden kolme matkustajaa kyydissään

Jaa tämä julkaisu:

LAHTI

Ajo-oikeudeton autoilija kaahasi yli tuplat sallittuun nopeuteen nähden Uudenmaankadulla.

Perjantaina iltauutisten aikaan poliisipartio mittasi vastaantulevalle henkilöautolle kovan ylinopeuden Uudenmaankadulla. Nousukiidossa olevan saksalaisvalmisteisen auton kuljettaja ajoi nopeudella 108 km/h, kun rajoitus olisi ollut 50 km/h. Auto pysäytettiin ja sen kuljettajaksi todettiin kortiton nuori lahtelaismies. Hänellä oli kyydissään kolme matkustajaa.

Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen alemman ajoneuvoluokan kortti otettiin poliisin haltuun. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Rattijuoppo ajoi ulos tieltä Lotilan liittymässä koira kyydissään ja irrotti autostaan kilvet.

Poliisi sai tehtävän lauantaina aamuyöllä ohitustielle, Lotilan liittymään, jossa ulosajaneen henkilöauton kuljettaja oli irrottanut autostaan kilvet ja joka oli poistunut paikalta koiran kanssa. Poliisipartio tavoitti paikalta poistuneen kaksikon lähistöltä ja mies myönsikin ajaneensa autoa. Mies kertoi, että auto on luvattomasti hänen hallinnassaan.

Mies puhallutettiin ja koetulokseksi tuli törkeän rattijuopumuksen lukemat. Hänet kuljetettiin Lahden poliisiasemalle, jossa hänestä otettiin verikoe.

Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä luvattomana käyttönä.

Lähde: Poliisi