Rattijuopot ja kaaharit työllistivät Sisä-Suomen poliisia: Rattijuopot jäivät kiinni Jyväskylässä, Laukaassa ja Sastamalassa – Orivedellä ja Lempäälässä kaahattiin

Jaa tämä julkaisu:

KESKI-SUOMI – PIRKANMAA

Päihtyneenä ajavat kuljettajat työllistävät poliisia käytännössä päivittäin. Tiistaina poliisi pysäytti iltapäivällä Laukaassa kuljettajan, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Samaan aikaan poliisi pysäytti Sastamalassa kuljettajan, jota epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Keskiviikkona poliisi pysäytti toisen kuljettajan Sastamalassa, jota epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta. Myös Jyväskylässä yhtä kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta keskiviikkona.

Myös epäiltyjä törkeitä ylinopeuksia tapahtui.

Törkeisiin liikenneturvallisuuden vaarantamisiin poliisi joutui tiistaina puuttumaan Orivedellä ja Lempäälässä. Orivedellä 9-tiellä kuljettajan epäillään iltapäivällä ajaneen 165 km/h nopeudella 100 km/h nopeusrajoitusalueella, Lempäälässä iltakymmeneltä Tampereentiellä 103 km/h nopeudella, kun rajoitus oli 50 km/h. Kuljettajat määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Tiedotamme törkeisiin rattijuopumuksiin ja törkeisiin liikenneturvallisuuden vaarantamisiin liittyen lähipäivinä tarkemmin määristä, paljonko näitä rikoksia on alueellamme tullut poliisin tietoon ym.

Lähde ja teksti: Poliisi