Rattijuopon auto suistui puiden läpi päin metallikonttia Seinäjoella kylmäaseman pihassa – Lisäksi Seinäjoella kaupiteltiin huumeita ja nuoret tappelivat

Jaa tämä julkaisu:

SEINÄJOKI

Nuorten kokoontuminen kärjistyi käsirysyyn.

Seinäjoen keskustan tuntumassa olevan kaupan pihaan oli perjantain ja lauantain taitteessa keräytynyt satakunta alle parikymppistä nuorta. Paikalle tulleiden ulkopaikkauntalaisten ja Seinäjoen seudulla asuvien nuorten välille oli syntynyt kahakkaa, jonka johdosta osalliset saivat lieviä vammoja. Yksi henkilö otettiin kiinni ja toimitettiin poliisin suojiin.

Mies myi huumeita keskellä päivää kaupan pihassa.

Perjantaina iltapäivällä poliisin kenttävalvontayksikkö havaitsi epämääräistä toimintaa Seinäjoen keskustan tuntumassa olevan kauppaliikkeen pihassa. Kiinniottojen ja tarkastusten jälkeen todettiin, että parikymppinen mies oli myynyt huumausainetta täysi-ikäiselle henkilölle. Ostajaa sakotettiin huumausaineen käyttörikoksesta mutta aineen myyjää odottaa seuraamus huumausainerikoksesta. Poliisi takavarikoi sekä myydyn aineen, kuin myös myyjän kotoa löydetyt aineet. Myyjä vietti yön poliisiaseman tiloissa.

Rattijuopon auto suistui puiden läpi päin metallikonttia.

Kahden aikaan lauantaiaamuyöllä kaksi noin parikymppistä paikkakuntalaista miestä ajoi Seinäjoen ydinkeskustassa, Valtionkadulla. Päihtymyksen ja ilmeisen suuren ylinopeuden vuoksi miesten käyttämä auto suistui ajoradalta ajautuen kevyen liikenteen väylän yli, katkaisten kadun varressa olevan puun, katkoen polttoaineen kylmäjakeluaseman suojaputket ja lopulta törmäten pihassa olevaan metallikonttiin. Tankkauspisteessä oli asioimassa henkilöitä, jotka olivat olleet vaaratilanteessa tapahtumassa. Poliisi tavoitti miehet lähistöltä ja toimitti heidät poliisivankilaan. Paikalla olleita henkilöitä, joiden turvallisuus on vaarantunut, pyydetään ottamaan yhteys Seinäjoen poliisiasemalle, osoitteeseen : vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi