Puukotus Jampan ostokeskuksessa Järvenpäässä – poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja

JÄRVENPÄÄ

Poliisi kaipaa havaintoja väkivallantekoon Järvenpäässä, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos. Väkivallanteko tapahtui maanantaina 11. lokakuuta.

Järvenpäässä tapahtui 11. lokakuuta maanantaina väkivallanteko, jossa uhri sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Poliisi sai tehtävän Haltijanpolulle noin kello 20.00.

Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan väkivallanteko, jossa uhria on lyöty vatsaan jollain terävällä esineellä, on tapahtunut Jampan ostokeskuksessa sijaitsevan kioskin läheisyydessä mahdollisesti kello 15-20 välisenä aikana. Tapausta tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa rikosnimikkeellä tapon yritys.

– Tällä hetkellä pidätettynä on kolme henkilöä, kaksi miestä ja yksi nainen, joiden osuutta väkivallantekoon selvitetään. Kaipaamme kuitenkin edelleen silminnäkijähavaintoja uhrista tai tapahtumapaikalla ja sen välittömässä läheisyydessä liikkuneesta epäillystä kolmikosta. Kaikki tapaukseen liittyvät tiedot ja havainnot ovat meille arvokkaita ja pyydämme ilmoittamaan ne sähköpostiosoitteeseen rikostorjunta.jarvenpaa.ita-uusimaa@poliisi.fi, rikoskomisario Krista Vallila kertoo.

– Tällä hetkellä meillä ei ole tapauksesta muuta tiedotettavaa. Tiedotamme mahdollisesti lisää tutkinnan edetessä, Vallila jatkaa.

Lähteenä: Itä-Uudenmaan poliisilaitos