Puukot heiluivat jälleen Helsingissä, tällä kertaa Kivikossa – poliisi kaipaa havaintoja

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

HELSINKI

Helsingin Kivikossa oli maanantain ja tiistain välisenä yönä useiden henkilöiden välinen tappelu, jonka yhteydessä puukotettiin kahta 2000-luvun alussa syntynyttä miestä. Tekijä tai tekijät poistuivat paikalta, eikä tekijää tai tekijöitä ole toistaiseksi tavoitettu. Poliisi pyytää tapauksen silminnäkijöitä tai asiasta muutoin tietäviä olemaan yhteydessä sähköpostitse vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse virka-aikana (kello 8‒16) +358 295 476 182.

Hätäkeskukseen tuli ennen aamuyhtä useita ilmoituksia Kivikontien ja Paukkulantien risteyksessä, pikaruokaravintolan lähistöllä tapahtuneesta puukotuksesta. Ensitietojen mukaan puukotuksen uhreja oli yksi, mutta poliisille selvisi paikalla, että myös toista henkilöä oli puukotettu. Molemmat vietiin sairaalahoitoon, jossa toinen heistä on edelleen.

Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä. Tapahtumapaikalla oli paljon nuoria, joista osa oli haluttomia kertomaan tapahtumista poliisille. Poliisi korostaa, että asian tutkinnan kannalta on erittäin tärkeää, että havainnot ja tiedot kerrotaan poliisille. Jos asiasta liikkuu tietoja tai esimerkiksi kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa, pyydetään myös niistä ilmoittamaan poliisille.

Poliisilla ei tutkinnan tässä vaiheessa ole tietoa, tunsivatko osapuolet toisiaan entuudestaan tai mistä puukotusta edeltänyt välienselvittely oli saanut alkunsa.

Lähde ja teksti: Poliisi