Porissa kiinni päihtyneitä kuljettajia viikonloppuna – yksi ajoi päin polttoaineautomaattia

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

PORI

Lounais-Suomen poliisia on työllistänyt Porin liikenteessä viikonlopun 13.-15. lokakuuta aikana mm. päihtyneet kuljettajat, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos. Lounais-Suomen poliisi kertoo kolmesta kiinni jääneestä päihtyneestä kuljettajasta. Kaksi jäi kiinni lauantaina 14. lokakuuta ja yksi sunnuntaina 15. lokakuuta

Ajo-oikeudeton kuljettaja huumausaineen vaikutuksen alaisena Maanmittarinkadulla.

Poliisipartio suoritti liikenteenvalvontaa lauantaiyönä kello yhden aikaan ja havaitsi Maanmittarinkadulla epävarmasti ajaneen henkilöauton.


Partio pysäytti auton ja puhallutti kuljettajana olleen miehen. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta hänelle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineille. Mies kuljetettiin poliisiasemalle verikokeisiin. Hänellä ei ollut ajo-oikeutta.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Huumepäistä kuljettajaa epäillään mm. törkeästä rattijuopumuksesta.

Hätäkeskus ilmoitti partiolle lauantaina iltaseitsemän aikaan Kiertokadulla ajavasta henkilöautosta, jonka kuljettaja on päihtynyt. Partio tavoitti kyseisen auton Ruosniemestä.


Kuljettajana oli mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen. Mies vaikutti kuitenkin hyvin päihtyneeltä, joten hänet otettiin kiinni ja vietiin verikokeisin. Hänet määrättiin myös väliaikaiseen ajokieltoon.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Rattijuoppo ajoi päin polttoaineautomaattia.

Lounais-Suomen poliisipartio sai hätäkeskukselta sunnuntaina iltaseitsemän aikaan ilmoituksen, jonka mukaan henkilöauto oli törmännyt Porissa polttoaineautomaattia päin ja kuljettaja vaikutti päihtyneeltä.


Partio meni paikalle ja puhallutti autoa kuljettaneen miehen. Puhalluskokeen tulos oli lähes 1,50 promillea. Mies kuljetettiin poliisiasemalle verinäytteiden ottamista varten. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Asiaa tutkitaan Lounais-Suomen poliisissa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -