Poliisilla oli operaatio Kouvolassa – henkilöä puukotettiin

intiimisheivaustuotteita naisille

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

Poliisilla oli operaatio Kouvolassa - henkilöä puukotettiin 1
KUVITUSKUVA. Kuva: Poliisi

KOUVOLA

Poliisi sai hälytystehtävän torstai-iltana 10.6.2021 ravintolaan Kouvolan Kauppalankadulla, minne väkivaltateon uhri oli mennyt hakemaan apua. Asiasta kertoo Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Paikalla oli useita poliisipartioita ja ensihoidon yksiköitä. Poliisi otti myöhemmin illalla kiinni teosta epäillyn.

Poliisi sai hälytystehtävän torstai-iltana 10.6.2021 Kouvolassa ravintola Sipsakkiin Kauppalankadulla, jonne rikoksen uhri oli mennyt hakemaan apua. Paikalla oli useita poliisipartioita ja ensihoidon yksiköitä. 

Tehtävän taustalla ilmeni vakava väkivallan teko yksityisasunnossa, jonka johdosta poliisi on ottanut kiinni yhden 90-luvulla syntyneen miehen. Rikoksen uhri, kahdeksantoistavuotias nainen, sai vakavan vamman ja hänet siirrettiin sairaalaan Helsinkiin. Uhria ei ole päästy vielä kuulemaan. 

Poliisi jatkaa tapahtuman tutkintaa eikä tiedota asiasta enempää tässä vaiheessa.  Pyydämme mahdollisia havaintoja tapahtumasta vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai soittamalla vihjepuhelimeen p. 050 447 95 74. 

Voit katsoa ulkopuolisen henkilön ottamia kuvia tilantesta tästä (Instagram).

Lähteenä: Poliisi