Poliisilla oli Lappeenrannassa hikinen viikonvaihde: useat rattijuopot, pahoinpitelyt ja vakava veneonnettomuus työllisti poliisia

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

LAPPEENRANTA

Lappeenrannan poliisilla oli “helteinen” viikonvaihde, viikonvaihteen aikana on tapahtunut useita liikenne- ja väkivaltarikoksia.

Poliisiasemalla vietti la 18. ja su 19.7 välisen yön toistakymmentä sekä rikosperusteisesti että häiriöiltä suojaamiseksi kiinniotettua henkilöä.

Perjantaina 17.7.2020 poliisi pysäytti liikenteenvalvontaa suorittaessaan Lappeenrannassa henkilön kuljettajan, jonka puhalluskokeen tulos oli yli 2 promillea, häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Tämän lisäksi poliisi pysäytti perjantaina 17.7.20 Lappeenrannassa kuljettajan jonka epäillään huumetestin perusteella kuljettaneen henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena ja ilman ajo-oikeutta, häntä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.


Lauantai-iltana 18.7. Lappeenrannassa Saimaalla tapahtui vakavaan loukkaantumiseen johtanut vesiliikenneonnettomuus.

Suurehkolla moottorilla varustetulla veneellä oli vedetty ilmatäytteistä rengasta jonka kyydissä oli henkilö yllään veneilyliivit.

Veneen kuljettaja oli pudonnut tehdessään voimakkaan käännöksen ja vene jäänyt pyörimään ympyrää. Veneestä pudonnut oli väistellyt sukeltamalla ympärillä pyörinyttä venettä joka ajautui lopulta saaren rantaan ja renkaan kyydissä ollut rantakivikkoon. Poliisi ei tiedota vammoista tarkemmin. Vene vaurioitui keulaosasta.

[smartslider3 slider=”9″]

Sunnuntaina 19.7 yöllä poliisi mittasi Lappeenrannassa valtatie 6:lla 100km/h nopeusrajoitusalueella henkilöautolle 179 km/h nopeuden. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


Sunnuntaina 19.7 aamuyöllä Lappeenrannan keskustassa kahdelle nuorelle tuli riitaa jonka seurauksena uhria oli lyöty nyrkillä kasvoihin, hänelle aiheutui lieviä vammoja.

Sama yönä Lappeenrannassa veljeksille oli tullut riitaa yksityisasunnossa. Toinen veljeksistä löi toista ensin nyrkillä vatsaan ja kuristi, hetken kuluttua jatkoi pahoinpitelyä potkimalla kasvoihin.

Uhri poistui asunnosta jonka jälkeen pahoinpitelijä oli ottanut kirveen. Tämä johti kilpajuoksuun ja havaitessaan ettei saa veljeään kiinni toinen veljeksistä palasi asunnolle rikkoen kirveellä hakaten veljensä henkilöautosta kaikki ikkunat ja konepellin.

Uhri sai tapahtumassa lieviä vammoja, poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni toisen veljeksistä rikoksesta epäiltynä pahoinpitelyyn, laittomaan uhkaukseen ja vahingontekoon.

Edelleen sunnuntaina 19.7 aamuyöllä Lappeenrannassa yksityisasunnossa pariskunnalle tuli riitaa jonka seurauksena mies pahoinpiteli vaimoaan puskemalla päällään vaimoa päähän.

Uhrille aiheutui lieviä vammoja, poliisi otti miehen kiinni rikoksesta epäiltynä pahoinpitelyyn.


La 18.7. aamuyöllä rikottiin Kimpisen koulun valvontakameroita ja ikkunoita. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni kaksi nuorta henkilöä, heitä epäillään vahingonteosta.

Lähde ja teksti: Poliisi

[smartslider3 slider=”11″]