intiimisheivaustuotteita naisille

Poliisilla oli Heinolassa vilkas juhannuksen aloitus ainakin liikenteen puolella, kiinni jäi mm. kolme rattijuoppoa

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

HEINOLA

55-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen 5-tiellä Lusin varalaskeutumispaikalla. Poliisipartio mittasi miehen kuljettamalle autolle nopeudeksi 151km/h nopeusrajoituksen ollessa 100km/h. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.


Paasossa Aitjärventien ja Paasontien risteyksessä tapahtui liikenneonnettomuus kahden aikaan iltapäivällä. Toinen ajoneuvo oli tullut lännestä idän suuntaan Paasontietä ja toinen pohjoisesta etelän suuntaan Artjärventietä. Paasontien sunnasta ajaessa on väistämisvelvollisuus osoitettu kärkikolmiolla. Molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat ja heidät vietiin sairaalaan. Paasontietä ajanutta n. 35-vuotiasta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


Viisikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta 4-tiellä Vierumäellä. Poliisipartio pysäytti juhannuksen liikenteenvalvonnan yhteydessä auton ja asuntovaunun yhdistelmän, jonka kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,55mg/l. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.


Kolmekymppistä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Vääksyntiellä kahden aikaan yöllä. Mies oli törmännyt autollaan valaisintolppaan ja tolppa oli kaatunut tielle. Valaisintolppaan törmäsi toinen auto, johon tuli pieniä vaurioita. Tolpan kaatanut auto oli poistunut paikalta Jauhokalliontielle, mistä poliisi löysi auton. Kuljettaja istui edelleen autossa, joka oli vaurioitunut keulastaan. Mies ei suostunut puhaltamaan poliisin alkometriin, mutta hän oli silminnähden päihtynyt, joten häneltä otettiin verikoe ja hänet otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

Lähde ja teksti: Poliisi