Poliisilla ”kiinniottotilanne” Raumalla – pöllö väsähti yleiselle paikalle

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

RAUMA

Partio teki ”poliisilakiperusteisen kiinnioton” pöllön suojaamiseksi. Ilman vastarintaa tilanteesta ei selviydytty, sillä pöllö yritti syödä yhden partion jäsenistä ja raapi sormia.

Lounais-Suomen poliisilla oli Satakunnassa Raumalla myöhään tiistaina 17. lokakuuta eläintehtävä, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos. Lounais-Suomen poliisi kertoo, että Valtakadulla oli kuvan tyyppi väsähtänyt yleiselle paikalle.

– Poliisipartion saapuessa paikan päälle, herra tai rouva pöllö makoili maassa lasittuneella katseellaan, eikä totellut käskytystä. Lentäminenkään ei onnistunut, poliisista kerrotaan.


Partio teki ”poliisilakiperusteisen kiinnioton” pöllön suojaamiseksi. Ilman vastarintaa poliisi ei kuitenkaan tilanteesta selviytynyt, sillä pöllö yritti syödä yhden partion jäsenistä ja raapi sormia. Konstaapelit joutuivat kantamaan pöllön pahvilaatikkoon poliisiautoon – pienimmän haitan periaatteella toki.

Lopulta pöllö pääsi tutustumaan Rauman poliisiaseman säilössäpitotiloihin, jossa se vietti yönsä. Sille tarjoiltiin vettä ja peuranlihaa. Löytöeläinkodin väki haki selkeästi virkeämmän kaverin keskiviikkona 18. lokakuuta hoteisiinsa.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -