Poliisi varoittaa ja kaipaa vihjeitä tuntemattomasta huumeesta tai lääkeaineesta Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla – Kaksi kuollut ja kolme joutunut sairaalaan kyseisen aineen vuoksi

POHJANMAA – ETELÄ-POHJANMAA

Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla on viikon sisällä kuollut kaksi henkilöä ja kolme on joutunut sairaalahoitoon epäillyn myrkytyksen takia. Poliisi tutkii tapauksia ja kuolemansyitä.

Tämän hetkisten tietojen mukaan vaikuttaa siltä, että myrkytys on mahdollisesti johtunut huumeiden ja/tai huumaavien lääkkeiden käytöstä.

Poliisi varoittaa kansalaisia käyttämästä tuntemattomia aineita, sen lisäksi että se voi olla laitonta, on myös todennäköistä, että tällä hetkellä on tarjolla hengenvaarallisia huumausaineita ja/tai lääkkeitä.

Poliisi kaipaa tietoja siitä, mitä aineita on tällä hetkellä myynnissä ja kuka näitä kauppaa. Jos joku on viime aikoina saanut myrkytysoireita käytettyään huumeita/lääkkeitä olisi tämäkin tieto tärkeä poliisille. Vihjeet, myös anonyymit, voi ilmoittaa poliisille puhelimitse numeroon 0295 440 513 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Lähde ja teksti: Poliisi