Poliisi sai yhteensä kahdeksan ilmoitusta pahoinpitelyistä Etelä-Karjalassa – Lisäksi Imatralla ja Lappeenrannassa ajeltiin päihtyneenä ja paettiin poliisia

Jaa tämä julkaisu:

ETELÄ-KARJALA

Useita pahoinpitelyjä ympäri Etelä-Karjalaa.

Poliisille tehtiin yhteensä kahdeksan ilmoitusta pahoinpitelyistä viikonlopun aikana. Pahoinpitelyjä tapahtui niin yksityisissä asunnoissa kuin julkisilla paikoilla ympäri Etelä-Karjalaa.

Liikennerikokset Imatralla ja Lappeenrannassa.

Poliisi valvoi liikennettä Etelä-Karjalassa viikonlopun aikana ja pysäytti Lappeenrannassa ja Imatralla henkilöauton kuljettajat, joiden epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen. Poliisi tavoitti Imatralla henkilöauton kuljettajan, jolla ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Poliisi tutkii asiaa kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Poliisi tavoitti Imatralla henkilöauton kuljettajan, joka ei noudattanut poliisin pysäytysmerkkiä ja yritti ajaa poliisia karkuun sekä kysyttäessä antoi toisen henkilön henkilötiedot. Kuljettaja ajoi pakomatkalla ylimmillään 123 kilometrin tuntinopeudella 60 kilometrin nopeusrajoitusalueella. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja väärän henkilötiedon antamisena.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *